Några tecken på att man är lite stressad, eller på att dagens teknik kanske styr lite för många delar av våra liv...

1. När sms-pipet hörs från väska, man rotar och rotar men hittar inte källan och för  en millisekund hinner tänka "Åh nej! Har jag glömt mobilen hemma?!"

2. När man tappat bort nycklarna och (här kommer millisekunden igen) hinner tänka "Jag får väl ringa till den då...".

Herregud....

Dejting-sajter

Ni vet alla annonser för dejting-sajter som mantvingas titta på på aftonbladet, expressen och väldigt många andra hemsidor? En del av dem är till och med så envisa att de följer med ner när man scrollar på hemsidan!!

Det är ju ganska uppenbart att de använt sig av modeller när de gjort reklamen, att det alltså inte går att bli medlem och sen matchas ihop med dem i annonserna, men är inte det ganska korkat?

Nu ser det ju ut som om sajterna är så dåliga att inte ens de snygga människorna i reklamen kan få en dejt eftersom de plågat oss på aftonbladet de senaste fem åren? Eller?

Och om det nu faktiskt är så att dessa människor inte är modeller utan faktiskt finns eller funnits med på dejting-sajten, så borde de ju faktiskt ha hittat någon att dela livet med och då är det helt enkelt falsk marknadsföring.

Var man verkligen yngre förr?

För ett par dagar sedan kläckte jag ur mig en ganska löjlig kommentar, eller konstaterande rättare sagt. Petri och jag stod i köket och fixade, pratade om den låga diskbänken från typ 70-talet och vips så slår jag huvudet i spisfläkten som nån idiot installerat mycket lågt...

Jag slår faktiskt i riktigt rejält och är nära att tuppa av men klarar mig som tur är från det.

När jag piggnat till igen (trodde jag) fortsätter diskussionen om den låga diskbänken och jag konstaterar på:

"Man kanske var yngre på 70-talet."

Vi kunde då konstatera att det var en rejäl smäll och jag menade naturligtvis att man kanske var kortare, och inte yngre. Men det var man ju i och för sig, om man mäter samma människor förstås....

Några dagar senare är bulan fortfarande synlig och ett litet, litet jack ger mig rätt att skylla alla felsägningar under den närmaste veckan på fläkten. Så det så.

Tillägg till förra inlägget

Visst är det bara skit på tv nuförtiden?! Inte en enda film på tv och jag har ju sett mina dvder och filmer på datorn miljontals gånger redan...

Inte bra när man är sjuk. Alla vet ju att den bästa medicinen är te och tv liksom...

Host

Riga var kul! Fin gamla stan och rolig centralmarknad med mycket mat och konstiga bakelser.

Petri och jag hostade ikapp men vi hade roligt ändå.

Igårkväll blev det middag, bowling och fika med ett par kompisar och denna torsdag spenderas i soffan, under en filt med en stor kopp te och näsdukar...

Mår faktiskt mycket bättre nu och tror jag kommer vara frisk imorgon!

Tenta avklarad, kök hämtat!

Idag har jag haft min sista tenta för höstterminen! Jobbigt att behöva vänta med den över jullovet men det funkade det med.

Har under eftermiddagen hämtat ett kök från ett par goda vänner till mormor. Det är nu delvis på min vind och delvis hos mamma och pappa. Pappa, mamma och jag är nu helt slut och förväntar oss mycket träningsvärk imorgon... Det blir kul att springa runt i Stadshuset med värkande muskler.... (Min vind ligger alltså fyra trappor upp, och det är en brant, smal spiraltrappa).

På måndag ska jag på spontankryssning med Petri till Riga! Ska bli jättekul!

Sen är jag ledig till den 20 då plugget börjar igen! (Med undantag för lite jobb och annat såklart.)

Nyår

Nyår firades i lugn och ro med middag hemma hos familjen i Nykvarn. Trerättersmiddag med min pappas underbara matlagning och min hallonpannacotta till efterrätt.

Sen var det ut på uppfarten för att hälsa på grannarna och kolla på fyrkererierna och en puss från Petri på tolvslaget.

Nu är min ledighet på två dagar slut, har precis grundmålat mitt skrivbord och försökt duscha bort färg från armar och händer.

Helgen spenderas i Stadshuset!

RSS 2.0