Long time no see

Efter klagomål från flera håll känner jag att jag måste uppdatera den här bloggen lite. Det har helt enkelt varit för mycket på sistone så jag har helt enkelt inte haft tid! Men det ska det bli ändring på!

På jobbet är det fullt upp som vanligt. Kryssningarna har börjat komma nu så det är väldigt många besökare men fortfarande för lite personal. Vi håller också på att utbilda de nya guiderna, värdarna och shoppersonalen så det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Detta betyder ju dock att vi snart kommer ha mer personal så det känns bra!

Igår var det middag hos mina föräldrar med mycket god mat och stämning. Lördagseftermiddagen spenderades på Ikea med pappsen. Måste säga att jag blev chockad när jag kom dit- inget folk alls! Brukar alltid satsa på fredagkvällar för då är det i princip tomt men jag hade aldrig väntat mig att det skulle vara folktomt på en lördag. Köksplanering var uppdraget och vi kom därifrån med en hyfsad idé i alla fall även om kökskillen dissade flera av våra förslag med meningar som "mjo... men jag skulle inte rekommendera det..." och "mm... jag är ju inte så haj på det här med gas men jag skulle inte tro att det går...". Nästa gång blir det en annan kökskille som faktiskt ger förslag också och inte bara dissar!

Imorgon blir det knytis hos Sophie och Joakim.

Härlig helg so far.

RSS 2.0