Usch!!!!!

Var med om en skräckupplevelse på tåget i morse!! Jag satt, som jag brukar varje morgon, med ögonen slutna i min egen värld när jag plötsligt hör ett klickande ljud. Jag och en annan, lite äldre kvinna som jag ser på perrongen varje morgon var ensamma i kupén så jag kunde ju gissa mig till ljudets källa. Men jag kunde aldrig ha föreställt mig vad jag skulle få bevittna.

Det klickande ljudet kom från tanten. Som i sin hand hade en orange, normalstor sax. Och där, i tågkupén, satt hon och klippte sina naglar!!

De extremt långa, och extremt äckliga naglarna flög i luften. Jag riktigt såg hur de yrde omkring för att sedan landa på sätena, golvet och bordet.

Jag fick kväljningar.

Och när jag på tåget i eftermiddags såg en barnfamilj ställa fram picknicken direkt på bordet, visserligen inte samma bord som det som kvinnan i morse använde som sopstation, så kom kväljningskänslan tillbaka.

Det är väl ändå inte ett normalt beteende?! Snälla, kan någon bekräfta att inte varenda människa gör så här och att det faktiskt är hyfsat fräscht på tågen i normala fall??

För det här har bara förstärkt min bacillskräck och gjort mig ännu gladare för att jag alltid kan finna Sephoras "Hands up!"-alcogel i handväskan. Den används flitigt.

Tandkrämens helande effekter

Lovade ju att rapportera om tandkrämens effekt på mina myggbett! Det fungerade faktiskt hyfsat. Gick upp några gånger mitt i natten efter att jag blivit myggbiten och smetade på lite tandkräm och det lindrade faktiskt smärtan och kliet litegrann!

Så tack så mycket Sophie!

(Lite jobbigt var dock att tandkrämen nästan tog slut så jag fick snåla på den de sista dagarna, ville ju inte köpa en ny tandkräm som skulle ta plats i väskan på hemvägen! Väskan fylldes istället med reagrejer från The Body Shop och Sephora!)

Sophies råd...

Nu har jag följt Sophies råd och sitter alltså med kroppen full av tandkrämsprickar. Ska bli mycket spännande att se utvecklingen av mina myggbett efter en natt insmetade med Aquafresh.

Om det här inte fungerar Sophie, så blir jag väldigt besviken.

;)


Jippie!!!

Det man väntat på i flera veckor är nu här! Antagningsbeskeden till högskolan!

Man visste ju att de skulle komma ungefär nu men ändå har jag inte varit inne på studera.nu och kollat varje dag. Men igår började det dyka upp diverse intressanta statusar på facebook i min bekantskapskrets. Det stod saker som "Jag kom in!!!!!!", "Uppsala till hösten!" och en jäkla massa olika smiley-kombinationer. Då började jag ana att antagningsbeskeden anlänt...

Och när jag loggade in på min studera.nu-sida så fick jag ju se att detta mycjet väl stämde!

Så i höst ska jag läsa till Språkvetare! :D Jippie!!!

Vad har myggen emot mig? Eller snarare, varför är jag älskad av myggen?!

Jag har nu ett gigantiskt myggbett på benet, ett på handen och ett på armen. Det på armen är det som är värst och det är ungefär elva centimeter långt... Stort, rött och ömt:S

Några tips på hur man kan lindra smärtan?!?! Evigt tacksam!

Nice!

Imorgon åker jag tillbaka till Nice för att hälsa på Petri! Har längtat såååå!


Äntligen har jag semester!

Mottagning

Igårkväll hade jag min första mottagning på Stadshuset! 600 personer lyssnade på mig när jag stod i talarstolen.. Vilken adrenalinchock! Det var jättekul och nästa är redan inbokad!

Vilken tur jag hade som slapp säga "Cytogeneticists association" inför alla....

Såg dock ut somen flygvärdinna i min dräkt;P

Shoppingutflykt

Idag varjag på shoppingutflykt med Sophie! Jag är nu tre par jeans och ett par skor rikare. Även en kräm som jag fick gratis som plåster på såren när skorna gjorde så att det tjöt i hela affären när jag skulle gå ut! Åhléns är snälla dem.

Åt lunch på Hebbevillan, hemlaade köttbullar med potatis, sås och lingonsylt.

Mysig dag! 

RSS 2.0