Just my luck

Hej allihopa!

Om ni undrar varför det varit lite tomt här den senaste veckan så beror det på flera saker. Först och främst så har jag väldigt mycket i skolan just nu. En tenta börjar närma sig, två projektarbeten och en rapport som ska in...

Jag har också haft lite problem med min kära dator som varit utsatt för en massiv virusattack. Det var nån av mina vänner som trodde det var svininfluensan som nu börjat drabba tekniken också. Men datakillarna på Kungsholmen har nu fixat den åt mig igen! :D Viruset visade sig som ett antivirusprogram, det var alltså en trojan, och denna gjorde att jag inte kunde öppna ett enda program förutom Internet Explorer som när jag startade datorn automatiskt öppnade sig själv på porno.com. Kan ju då berätta för alla intresserade att denna sida inte är så värst intressant faktiskt men den var alltså min startsida i några dagar tills jag insåg att  när varken systemåterställning eller diskrensning ens går att öppna så är det dags att lämna in den. Och nu funkar den galant! Till och med snabbare än innan!

Men för att riktigt visa att denna vecka inte riktigt är min vecka så gick telefonen och dog i morse. Jahapp... Men det var ändå lite väntat för den har krånglat ett bra tag så jag hade faktiskt beställt en ny i fredags! Men jag måste vänta till fredag innan jag kan få den eftersom den skickas hem till mamma och pappa.

Det som är lite jobbigt med att inte ha nån telefon, förutom att man inte har en telefon att ringa med, är att man inte heller har nån väckarklocka. Inte jag i alla fall, för min ligger nerpackad i en kartong nånstans i Nykvarna tillsammans med alla andra grejer jag äger. Som tur var så hade jag bestämt träff med mamma i morse som lovat att ringa till min hyresvärd som inte är hemma och försöka få mig att vakna av det... Så vi får väl se om jag kommer till skolan i tid eller inte!

Wish me luck, och låt mig inte röra era teknikprylar förrän veckan är slut.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0