Cannes

Idag var det utflykt till Cannes med skolan! Vi var bara fem från klassen som följde med, alltså hälften, så det kändes lite tomt!

Vi har tidigare klagat på var guide Teddy som inte guidat för fem öre utan bara pekat åt vilket håll vi ska gå, sagt "här är basilikan" och sen låtit oss gissa oss till resten. Nu har Teddy flyttat till sin peruanska flickvän i Schweitz så vi har fått en ny guide- Évèlyne. Hon hade bott i Cannes i många år så hon kunde varenda gata!

Vi var uppe på en utkiksplats, gick längs stranden och såg filmpalatset där den röda mattan rullas ut varje vår för Filmfestivalen.

Sen hängde vi på stranden med paninis, tog sen tåget hem och var helt slut! En mycket mysig skolutflykt!

Sen försökte Petri och jag oss på en filmkväll men vi har kommit fram till att vi inte är bra på det- vi börjar prata om nåt mitt i filmen, pausar och kommer in på nåt helt annat. Charlotte var hemma hos Lotta och när hon kom hem igen efter typ tre timmar hade vi sett 48 minuter av vår film som vi började titta på ungefär när hon gick... Antingen har vi mycket intressant att prata om eller så är filmerna vi väljer extremt dåliga.....


En bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0